Viber : +33 766 628 476 / +46 728 669 295

UJITE BIZNESIN TUAJ

Sa ka rëndësi marketingu në Botë për suksesin e një biznesi?

Reklamimi është një nga gjërat më të pranishme në shoqërinë e sotme.

Reklamimi ndihmon për t’i mbajtur konsumatorët të informuar për çdo produkt apo shërbim të ri që është hedhur në treg e është në dispozicion të tyre.

Shumë njerëz besojnë se qëllimi kryesor i reklamimit është të shesë, por reklamimi në tërësi ndihmon biznesin dhe ekonominë për të përparuar dhe e bën konsumatorin të vetëdijshëm për zgjedhjet e ndryshme që janë në dispozicion të tij.

Kur një biznes prezanton një produkt të ri, reklamimi siguron për të bërë një treg më të madh të vetëdijshëm për produktin.

Reklamimi ofron një mënyrë efektive për të informuar tregun për ngjarjet e shitjes së produkteve me kohë të kufizuar.

Bizneset shpesh i përdorin reklamat për të treguar përfitimin që do të keni nga produkti i tyre apo efektshmërinë që produktet e tyre kanë në krahasim me rivalët e tyre.

Kur një biznes komunikon informacion rreth veprimeve të tij apo ilustron pse produkti i tij është zgjidhja më e mirë për konsumatorët, kompania përdor reklamat institucionale.

Një fushatë reklamuese e vazhdueshme është e domosdoshme për t’u kujtuar klientëve tuaj ekzistues se ju jeni ende për rreth.

Në një ekonomi të trazuar ku ka kaq shumë dyqane e biznese, duhet ruajtur një prani e vazhdueshme në formën e reklamave.

Gjithashtu, kjo është dhe një formë e mirë për të tërhequr klientë të rinj të cilët ndoshta nuk kanë patur nevojë për produktet tuaja më parë por në momentin që do t’ju nevojiteni do t’iu njohin përmes reklamimit që i keni bërë produktit.

UJITE BIZNESIN TUAJ

O F E R T Ë PËR R E K L A M I M

Të nderuarë, afaristë, biznismenë Ju OFROJMË mundësi dhe hapesirë publicitare
në radion tonë
Radio Mergimi 24 orë në veçanti keni rastin që të bëni
me çmime shumë të volitshme reklamimin e vlerave dhe prodhimeve tuaja,
shërbimeve dhe zhvillimit të firmës SUAJ me çmime shumë të volitshme
reklamimin e vlerave dhe prodhimeve tuaja, shërbimeve
dhe zhvillimit të firmës që
ju drejtoni për të bërë fitime sa më të majme dhe duke i ofruar klientëve dhe
konsumatorëve atë që sot kërkojnë!

Ndjejmë kënaqësi, dhe respekt që do të na mundësoni hapjen e shtigjeve për
bashkëpunim, dhe tju kemi, në Radion tonë Radio Mergimi.

Agjensi Udhëtimesh

DONI TOURS

“DONI TOURS” – Bëjmë transportin e udhëtarëve nga Franca për Kosovë dhe ansasjelltas, poashtu bëjmë edhe transportin e bagazheve.

Na kontaktoni:
Francë: +33 (0) 662 81 75 46; +33 (0) 606 74 60 24
Kosovë: +386 (0) 49 156 824; +377 (0) 44 156 824

Agjensi Udhëtimesh

SHEMI TOURS

“SHEMI TOURS” – Lini e rregullt, Kosovë – Gjermani – Luxembourg – France .
France – Luxembourg – Gjermani – Kosovë.

Na kontaktoni:
Francë: +33621099635
Gjermani: +4917661077257
Hungari: +36105351312
Kosovë: +38349640570

Transport Kufomash Pikellimi

PIKELLIMI

“NDERMARRJA E VARRIMEVE PIKELLIMI” – Firma Pikëllimi bënë bartjen e kufomave nga vendet e ndryshme perëndimore për në viset shqipëtare (Kosovë, Shqipëri, Maqedoni, Malin e Zi). Shërbimet i bëjmë në bashkëpunim dhe koordinim me familjarët për të cilët kryhet shërbimi.

Räumstraße 22
Steinach, Deutschland

info@pikellimi.org
+49(0)3676228131

+49(0)3676228132

+49(0)1717450192 (24ore)

+436765545110 Österreich

BLERIM ZEQIRI

Belfort., Francë, EU
Mob.: +33 766 62 84
info@radiomergimi.com

Forma Kontaktuese për Publicitet

14 + 4 =

Share This