Viber : +33 766 628 476 / +46 728 669 295

Dhoma Argëtuese CHAT

Për Tu Kyqur Në Chat Kliko KËTU

Ne jemi ata që kujdesemi për disponimin tuaj

SKEMËN PROGRAMORE GJAT GJITH JAVES MUND TA SHFLETONI ME POSHT

10:00  12:00 Programi i Mëngjesit

12:00  14:00 Reprizë Urimet dhe Përshëndetje

14:00  18:00 Muzikë të Përzgjedhura

18:00  19:00 Programi për Fëmijë

19:00  20:00 Emisioni “Dëshmorët e Lirisë”

20:00  22:00 Programi Urime dhe Përshëndetje (LIVE)

22:00  00:00 Programi i Natës me tema të ndryshme

00:00  02:00 Kërkesa Muzikore (përmes shkrimit)

02:00  04:00 Programi Argëtues nga Amerika

04:00  10:00 Muzikë të Përzgjedhura

10:00  12:00 Programi i Mëngjesit

12:00  14:00 Reprizë Urimet dhe Përshëndetje

14:00  18:00 Muzikë të Përzgjedhura

18:00  19:00 Programi për Fëmijë

19:00  20:00 Emisioni “Dëshmorët e Lirisë”

20:00  22:00 Programi Urime dhe Përshëndetje (LIVE)

22:00  00:00 Programi i Natës me tema të ndryshme

00:00  02:00 Kërkesa Muzikore (përmes shkrimit)

02:00  04:00 Programi Argëtues nga Amerika

04:00  10:00 Muzikë të Përzgjedhura

10:00  12:00 Programi i Mëngjesit

12:00  14:00 Reprizë Urimet dhe Përshëndetje

14:00  18:00 Muzikë të Përzgjedhura

18:00  19:00 Programi për Fëmijë

19:00  20:00 Emisioni “Dëshmorët e Lirisë”

20:00  22:00 Programi Urime dhe Përshëndetje (LIVE)

22:00  00:00 Programi i Natës me tema të ndryshme

00:00  02:00 Kërkesa Muzikore (përmes shkrimit)

02:00  04:00 Programi Argëtues nga Amerika

04:00  10:00 Muzikë të Përzgjedhura

10:00  12:00 Programi i Mëngjesit

12:00  14:00 Reprizë Urimet dhe Përshëndetje

14:00  18:00 Muzikë të Përzgjedhura

18:00  19:00 Programi për Fëmijë

19:00  20:00 Emisioni “Dëshmorët e Lirisë”

20:00  22:00 Programi Urime dhe Përshëndetje (LIVE)

22:00  00:00 Programi i Natës me tema të ndryshme

00:00  02:00 Kërkesa Muzikore (përmes shkrimit)

02:00  04:00 Programi Argëtues nga Amerika

04:00  10:00 Muzikë të Përzgjedhura

10:00  12:00 Programi i Mëngjesit

12:00  14:00 Reprizë Urimet dhe Përshëndetje

14:00  18:00 Muzikë të Përzgjedhura

18:00  19:00 Programi për Fëmijë

19:00  20:00 Emisioni “Dëshmorët e Lirisë”

20:00  22:00 Programi Urime dhe Përshëndetje (LIVE)

22:00  00:00 Programi i Natës me tema të ndryshme

00:00  02:00 Kërkesa Muzikore (përmes shkrimit)

02:00  04:00 Programi Argëtues nga Amerika

04:00  10:00 Muzikë të Përzgjedhura

10:00  12:00 Programi i Mëngjesit

12:00  14:00 Reprizë Urimet dhe Përshëndetje

14:00  18:00 Muzikë të Përzgjedhura

18:00  19:00 Programi për Fëmijë

19:00  20:00 Emisioni “Dëshmorët e Lirisë”

20:00  22:00 Programi Urime dhe Përshëndetje (LIVE)

22:00  00:00 Programi i Natës me tema të ndryshme

00:00  02:00 Kërkesa Muzikore (përmes shkrimit)

02:00  04:00 Programi Argëtues nga Amerika

04:00  10:00 Muzikë të Përzgjedhura

09:00  11:00 Programi i Mëngjesit

11:00  12:00 Muzikë të Përzgjedhura

12:00  14:00 Reprizë Urimet dhe Përshëndetje

14:00  18:00 Muzikë të Përzgjedhura

18:00  20:00 Programi për Fëmijë

20:00  22:00 Programi Urime dhe Përshëndetje (LIVE)

22:00  00:00 Programi i Natës me tema të ndryshme

00:00  02:00 Kërkesa Muzikore (përmes shkrimit)

02:00  04:00 Programi Argëtues nga Amerika

04:00  09:00 Muzikë të Përzgjedhura

RadioMergimi

RRETH NESH

Radio Mergimi

RadioMergimi është një radio private dhe tërësisht e pa varur, në shërbim të dëgjuesve 24h, Fillimisht kemi startuar me program në 28 Nentor 2008, dhe që atëher ka për qëllim afirmimin e muzikës Shqipe, si dhe promovimin e Artistëve të rinjë të cilët deri tani nuk kanë pasur rast që të promovohen përkundër cilsisë dhe kualitetin që ata ofrojnë.Ne jemi një staf dhe një radio ndryshe nga ato që jemi mesuar ti dëgjojme, Idea për realizimin e këtij projekti ka qenë që mosha rinore të jetë sa më afër dhe ti përcjell hap pas hapi renditjet ose listat e muzikës aktuale vendore.

FUNERALI

 orë në dispozicion

KOMPANIA FUNERALI

Ne jemi gjithëmonë aty ku ju jeni,
kush tjetër, përpos Radio Mergimi.

Zëri i Ëmbël i Muzikës Shqipe

RadioMergimimi

Info rreth radiomergimi.com

Radio Mergimi

Pronar

Blerim & Nete Zeqiri

Belfort
Francë
Mob.: +33 659 096 599

Dizajnuar & Mirmbajtje

Veton Demhasaj (naki)

Wien
Austri
Mob.: +43 660 321 0770

Dhoma Argëtuese CHAT

Share This